O meni

Rođena sam u Zagrebu, jednom od meni ljepših gradova. Godine 1976, točnije 27.svibnja sam došla na ovaj svijet. U proljeće, moje najdraže godišnje doba, kada sve ponovo cvjeta i pupa, baš kao ja. Bila sam dobra i jednostavna beba, kaže moja majka, hrana i spavanje je činilo moju a i njenu svakodnevicu. Izrasla sam u simpatičnu plavušu, povučenu i sramežljivu, ali to se je s vremenom promijenilo kao i boja kose :)

Nataša Osmokrović

Sa 10 godina sam krenula na prve treninge odbojke i od tada se sve u mom životu vrti oko tog sporta. I sada sa 36 godina mogu reći da se bavim najljepšim ženskim dvoranskim sportom. Omogućio mi je jako puno putovanja, jako puno odricanja, znoja, boli, suza, zadovoljstva, veselja a i novaca. Mogu reći da sam bila na svim kontinentima, upoznala razne narode i njihove kulture, naučila strane jezike, jela čudna jela, proživjela razne emocije i sve u svemu napravila jako puno kilometara.

Odbojka je moj život, a te riječi opisuju još tako mnogo toga. Uživam u odbojci, značilo bi uživam u životu, jer radim ono što volim.

U cijeloj toj životnoj radosti rodio se Marcus, 2002, točnije 13. prosinca, zima... godišnje doba koje priprema zemlju na ponovno rađanje. On mi je donio notu koju nisam poznavala i zahvalna sam na tome.

Izrasla sam u žensko biće, zahvalna sam na svojim greškama i uspjesima ali i puno drugih stvari koji su me učile šta je život, učinile su me takvom kakva jesam sada ispunjena, zadovoljna i vesela!

Trenutno se nalazimo u Azerbaijanu, grad Baku, gdje odrađujem još jednu odbojkašku sezonu, koja nije za zaboraviti u nijednom smislu.

Ovde pronađite više o mojoj sportskoj karijeri.