Uzbudjenje prije natjecanja

Uzbuđenje …. da li kada si mlad ili ovako pod starije dane? Adrenalin je drugačiji kada si mladi i ideš glavnom kroz zid ne razmišljajući o odgovornosti, igraš i stječeš iskustvo a da toga nisi ni svjestan, uživaš u pobjedama i prihvaćaš poraze kao samo još jednu izgubljenu bitku.

I shvatiš jednog dana kada gledaš na sve to da je sport kao i život i životna filozofija, ali s vremenom kako si zreliji postaješ pametniji i mudriji, oprezniji, uživaš u svakom doticaju sa loptom ali… Ali…

Kao što spominjem često na ovim stranicama, život je predivan i samo je jedan, u svim segmentima se ponavljaju iste stvari i svako doba donosi svoje bajke i bitke, prepričavane od naših starih ali ne uvijek uvaženih savijeta i poduke. Svi neizmjerno volimo osjetiti na svojoj koži toplinu sreće kao i hladnoću straha, ljutnje, tuge, povrijedenosti.. Umjesto da slušamo i učimo. Zato jesmo to što jesmo, unikatni svi do jednoga.

Trenutno osjećam istinski adrenalin za pobjedom iako imam još 5 dana do prve utakmice, i ništa ga ne moze zamijeniti.. Jedinstven je i kola mojim žilama, čini me uzbuđenom i sretnom, napetom kao strijela u luku, iako moja vanjstina to ne pokazuje, spremna sam da se dam u punoj snazi da odletim i donesem još jednu zlatnu medalju!

Vrijeme je za trening, još jedan u nizu.. Vrijeme je za strpljenje i još dosta pripreme za let….

Natrag na tekstove